0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

RAKENNUSTELINEET AMMATTILAISILLE TAKUUVARMASTI

RAKENNUSTELINE MYYNTI

Verkkokaupassamme myydään ASC-alumiiniset rakennustelineet pyörillä, ASC-alumiiniset kehätelineet , MODULAR rakennusteline (allround), HAX-haki telineet muuraukseen sekä SSC rakennustelineet (Plettac yhteensopivat kehätelineet). Tarjoamme teille myös julkisivutelineitä vuokralle. Kaikki tuotteemme ovat uusia ja täyttävät kaikki rakennusalan säännökset ja määräykset. ASC:n alumiiniset rakennustelineitä myydään myös Virossa, Latviassa ja Liettuassa eli katamme tällä hetkellä myös kaikki Baltian maat. Jokaisen tuotteen hinta on tuotteen kohdalla ja verkkokaupassamme ne ovat ilmoitettu hinta ilman ALV 24 %.

 

ASC-alumiinisillä rakennustelineillä on jo 20 vuoden kokemus laadukkaiden alumiinisten rakennustelineiden ja niihin liittyvien tarvikkeiden valmistuksesta Euroopassa. Rakennustelineet valmistetaan Alankomaissa. ASC-alumiinisissa rakennustelinetuotteissa on 3 vuoden valmistajan takuu. Varmistamme rakennustelineiden toimituksen nopeasti ja vaivattomasti logistiikkayritysten avulla. Kaikki rakennustelineemme ovat Suomessa hyväksyttyjä ja olemmekin rakennustelinemarkkinoilla jo vahvasti mukana oleva rakennustelineyritys, joka spesialisoituu alumiinisiin rakennustelineisiin.

 

Laatu on erittäin tärkeää meille ja tämän takia asetamme rakennustelineillemme korkeat standardit. Kaikki tuotteemme valmistetaan NEN EN 1004 ja NEN EN 12811-1 standardien mukaisesti eli kaikki telineemme ovat valmistettu Suomen säännösten mukaisesti ja täyttävät kaikki määräykset.

 

Alumiinisten rakennustelineidemme esite löytyy täältä: ASC-rakennustelineet 2015 esite

 

RAKENNUSTELINEIDEN VUOKRAUS 

Aloitimme vuonna 2015 myös julkisivutelineiden ja sääsuojien vuokraamisen. Voit kysyä tarjousta numerosta +358 40 595 9395 ja sähköpostitse juho@alumiinitelineet.fi