0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

RAKENNUSTELINEET AMMATTILAISILLE TAKUUVARMASTI

TELINEET JOKA KÄYTTÖTARKOITUKSEEN


RAKENNUSTELINE – MYYNTI


Verkkokaupassamme myydään ASC-alumiiniset rakennustelineet pyörillä, ASC-alumiiniset kehätelineet , MODULAR rakennusteline (allround), HAX-haki telineet muuraukseen sekä SSC rakennustelineet (Plettac yhteensopivat kehätelineet). Tarjoamme teille myös julkisivutelineitä vuokralle. Kaikki telineet ovat uusia ja täyttävät kaikki rakennusalan säännökset ja määräykset. ASC:n alumiiniset rakennustelineitä myydään myös Virossa, Latviassa ja Liettuassa eli katamme tällä hetkellä myös kaikki Baltian maat. Jokaisen tuotteen hinta on tuotteen kohdalla ja verkkokaupassamme ne ovat ilmoitettu hinta ilman ALV 24 %.


ASC:n teline on jo 20 vuoden vastannut laadukkaiden alumiinisten rakennustelineiden ja niihin liittyvien tarvikkeiden valmistuksesta Euroopassa. Telineet valmistetaan Alankomaissa. ASC:n alumiinisissa tuotteissa on 3 vuoden valmistajan takuu. Varmistamme telineiden toimituksen nopeasti ja vaivattomasti logistiikkayritysten avulla. Kaikki tuotteemme ovat Suomessa hyväksyttyjä ja olemmekin markkinoilla jo vahvasti mukana oleva rakennustelineyritys, joka erityisesti spesialisoituu alumiinisiin rakennustelineisiin.


Laatu on erittäin tärkeää meille ja tämän takia asetamme rakennustelineillemme korkeat standardit. Kaikki telineet valmistetaan NEN EN 1004 ja NEN EN 12811-1 standardien mukaisesti eli kaikki telineemme ovat valmistettu Suomen säännösten mukaisesti ja täyttävät kaikki määräykset.

Alumiinisten rakennustelineidemme esite löytyy täältä: ASC-rakennustelineet 2015 esite


RAKENNUSTELINEIDEN VUOKRAUS

Aloitimme vuonna 2015 myös julkisivutelineiden ja sääsuojien vuokraamisen. Voit kysyä tarjousta numerosta +358 40 595 9395 ja sähköpostitse juho@alumiinitelineet.fi


KATSO ALUMIINITELINE ESITTEEMME TÄSTÄ!