RAKENNUSTELINEET VUOKRAUS

ALUMIINISET JA TERÄKSISET TELINEET

Aloitimme 2017 vuonna pääkaupunkiseudulla rakennustelineiden vuokrauksen yhteistyössä Alurent Oy:n kanssa. Koska olemme maahantuoja ASC-alumiinitelineille sekä muille telineille, pystymme tarjoamaan rakennustelineisiin erikoistuvana telinetalona erittäin tehokasta ja monipuolista telineiden vuokrausta yhteistyöllä sekä pidämme hintamme yleisiä markkinahintoja alhaisempina ellei jopa Suomen edullisimpana. Ottakaa yhteyttä ja löydetään teille sopivat telineet. Teemme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan tarjouksen.

LUOTETTAVA, KETTERÄ, AMMATTITAITOINEN JA EDULLINEN

Alurent.fi

Katso lisää: http://www.alurent.fi

Puh. 040 1732 319

Sposti. myynti@alurent.fi

HAKI TELINE VUOKRAUS

Haki teline vuokraus – Aloitimme nyt myös Haki telineen vuokrauksen. Hinnoittelumme on edullista kuten kaikissa tuotteissamme. Kysy tarjousta projekteihisi ja aloitetaan yhteistyö telineiden vuokrauksen osalta myös.

Puh. 040 1732 319

Sposti. myynti@alurent.fi

rakennustelineet vuokraus

RAKENNUSTELINEIDEN VUOKRAUS

Vuonna 2015 aloitimme myös teräksisten telineiden vuokrauksen. Käytämme Modulal Allround telinettä  ja Cover RS500 sääsuojia. Rakennustelineemme ja sääsuojamme ovat Euroopassa valmistettuja ja täyttävät kaikki Suomen säännökset ja määräykset.

Modular-telineet ovat suosituimpia Suomessa, verrattuna kehätelineisiin. Rakennustelineitä käytetään usein esimerkiksi rappaustöihin, sekä muihin julkisivutöihin.Modular-telineet ovat suosittuja myös tapahtumissa ja kattotöissä.Modular-telineiden etu on suuri kuorman kestävyys ja laajennettavuusjoka suuntaan.

Niidenkuormitusluokka on jopa 6 eli jopa 600 kg/m2.

Lisätietoa Modular allround telineestä: Klikkaa tästä!>

Meiltä saat myös Cover RS sääsuojat vuokralle tai omaksi.  Cover RS 750 ja RS 500 sääsuojat luovat mahdollisuuden rakentaa halleja ja varastoja, järjestää ulkoilmatapahtumia ja sääsuojat historiallisia kohteita ympäristövaikutuksilta. Sääsuojat ovat suunniteltu ja valmistettu erittäin kestävästä ja kevyestä alumiinista. Cover sääsuojan modulaarirakenne auttaa vähentämään valmistuskustannuksia ja muodostamaan laajoja rakenteita asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Lisätietoa Cover RS sääsuojat: Klikkaa tästä!

Telineiden vuokraus Suomessa on ollut pitkään kallista ja tarjonta epävarmaa, koska kysyntä on suuri verrattuna omiin rakennustelineisiin. Rakennustelineet.fi on kehittänyt nyt konseptin, jossa varmistetaan rakennustelineen saaminen oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Mallimme yhdistää rakennustelineen leasingin ja vuokrauksen ilman asiakkaan tarvetta omaan varastointiin.

Rakennustelineidenvuokrausmalli

Telineidenvuokrausmallissamme tarjoamme käyttöönne tarvitsemanne elineiden tai sääsuojan kokonaismäärän perustason pidemmäksi aikaa erittäin edulliseen hintaan. Me hoidamme varastoinnin, kuljetukset sekä asennukset. telineidenvuokrausmallissamme tarjoamme myös kausivaihteluihin sen lisäksi lisämäärää,jonka voitte tarpeen mukaan ottaa käyttöönne, riippuen työmaastannne.

Kysykää tarjousta ja lisätietoa, joko perinteisestä rakennustelineiden ja sääsuojan vuokrauksesta tai uudesta telineiden vuokrausmallistamme. Olemme varmoja, että tulette säästämään telineiden vuokrauskustannuksissa reilusti ja yhteistyöstämme tulee erittäin antoisaa.

Vuokraus yhteystiedot:

Kysy tarjousta ja lisätietoja rakennustelineiden vuokraus -mallistamme tai perinteisestä rakennustelineiden tai sääsuojien vuokrauksesta.

Puh. +358 40 1732 319

Sähköposti:myynti@alurent.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

LÄHETÄ MEILLE SÄHKÖPOSTIA

Tallenna

Tallenna