ASC-ALUMIINITELINEET

LEVEÄT 135 CM ALUMIINISET RAKENNUSTELINEET PYÖRILLÄ

alumiininen-rakennusteline
ASC ® Alumiiniteline on ollut menestys rakennustelinemarkkinoilla jo vuodesta 1992 lähtien. Tämä pyörillä varustettu telinetorni on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, jonka ainevahvuus on 2 mm, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kestävän.

Alumiininen rakennusteline on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja vahvaksi, mutta silti edulliseksi. ASC ® Alumiinitelinetorni täyttää kaikkien EU-standardien vaatimukset (esim. EN 1004/1298/2718/12811). Eli kaikki rakennustelineemme täyttävät kaikki Suomen määräykset ja säännökset.

ASC ® Alumiinitelinetorni on varustettu vankalla lukitustapilla ja tornin mukana toimitetaan täydellinen tuotevastuuselvitys. ASC ® Alumiinitelinetornin asennuskehistä ja hitsauksesta: Asennuskehät valmistetaan alusta loppuun käsityönä ja valmistuksessa käytetään vain sertifioituja hitsaajia. TIG-hitsausmenetelmällä saavutetaan erittäin korkea hitsisulan lämpötila, mikä takaa laadukkaimman mahdollisen hitsisauman. Kun optimaalinen hitsisula saavutetaan, hitsauslankaa lisätään käsin, jolloin saavutetaan kaikkein vahvin, hienoin ja puhtain hitsi. Tähän eivät toistaiseksi robotit pysty.

TIG-hitsausmenetelmä säilyttää alumiinin puhtaimman ja lujimman koostumuksen, mikä mahdollistaa nopean ja kohdistetun hitsisauman. TIG-hitsausta käytetään myös lentokoneteollisuudessa sekä kalleimpien alumiinisten kilpa-automoottoreiden valmistuksessa. Kaiki TIG hitsaajamme suorittavat kuuden kuukauden välein korkeimman laatutestin (1TIG/m6). Siksi ASC tarjoaa kaikille tuotteidensa hitsisaumoille elinikäisen takuun.

HUOM! Työskentelykorkeus on 1,8 m työskentelylavan yläpuolella!

Lataa tästä esite!

Tallenna