ASC-Asennusteline

ASC asennusteline on suunniteltu kevyeen ammattimaiseen käyttöön.A-Line -teline on erittäin laadukas tuote ammattikäyttöön. Koska A-Line -teline on helppokäyttöinen ja kestävä, mutta myös edullinen, se on ollut jo vuosia markkinajohtaja Alankomaiden, Belgian ja Luxemburgin alueella.  Helpon taitettavuuden ansiosta se ei vie varastoidessa juurikaan tilaa. Standardi asennusteline mahdollistaa jopa kolmessa metrissä työskentelyn.

A-line

Voitte valita erikokoisten asennustelineiden välillä. Kaikki on ovat tehty kevyestä alumiinista ja portaat ovat liukuesteille varustettuja.

A-line on yleisin teline, ekstruusioputkella ja suorilla ”ASC”-kiinnikkeillä.

A-line -telineessä on vankat alumiinisaranat. Asennuskehä hitsataan ja kootaan käsityönä, mikä mahdollistaa korkean vakauden ja kestävyyden. Tuotetta on saatavissa himmeällä tai kiiltävällä alumiinilla ja erilaisilla lukitustapeilla. Vakiomitat: Leveys 0,75 m / pituus 1,90 m / korkeus 1,95 m. Lisäksi tornia on tarvittaessa saatavana seuraavilla mitoilla: 0,75 – 190/250/305 (teleskooppi) ja 1:35 – 190/250/305 (teleskooppi).

Asennustelineen koko


Kasattuna

Pituus 1.90 m. x Leveys 0.75/1,35 m. x Korkeus * 1.97 m.
Varastointikoko **

Pituus 0.18 m. x Leveys 1.00/1,6 m. x Korkeus * 1.97 m.

*Korkeus on renkaat mukaanluettuna
** varastointikoko ilman lavaa

Standardi asennusteline koostuu taittoyksiköstä, pyöristä ja tasosta.
Taso

Taso koostuu alumiinikehyksestä, jossa on vedenpitävä multiplex, “anti-slip” pinta. Maksimikantavuussa on 250 kg tasaisesti tasolle jaettuna
Pyörä

Telineessä on kaksoisjarrulla olevat kumipyörät, joiden halkaisijat ovat 150 mm. Maksimikuorma on 110 kg/pyörä.

Tikas

Telineen mukaan saa halutessaan porrasaskelmatikkaat, joka täyttää Suomen säädökset rakennustyömailla.

Lisäosat

Teline voidaan lisäosien avulla saada jopa 7,5m korkeuteen.
Laatu/standardit

Laatu on erittäin tärkeää ASC:lle ja tämän takia asetamme korkeat standardit. ASC-alumiinitelintorni valmistetaan NEN EN 1004 ja NEN EN 12811-1 standardien mukaisesti

Lataa tästä esite!